INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás a rendelési értéktől függetlenül!

Visszavásárlási garancia

30 napod van kipróbálni, ha nem vagy elégedett, visszavásároljuk teljes áron a tuning boxot

Garantált német minőség!

A tuning boxok a jól ismert német precizitással készülnek

Tudtad, hogy egy diesel tuning boxszal akár 30% teljesítménynövekedést is elérhetsz?

Olvasd végig részletes gyakorlati elemzésünket és a végére Te is megérted miért is olyan jó a tuningbox!

Tisztázzuk az alapokat! Mi is az a tuning box?

A tuningbox egy olyan elektronikai szerkezet, ami a motoron lévő érzékelők adatait módosítja, annak érdekében, hogy motorkárosodás nélkül növekedjen a teljesítmény!

Egyes gyártók akár 30-40% erőtöbbletet is hagynak a motorban!

Biztosan Te is csodálkoztál már azon, hogy két járműben azonos motor volt, de a teljesítményük különbözött. Pont ezen van a lényeg, egyes gyártók nem tisztázott okok miatt, elektronikusan fojtják le a motor teljesítményét! Jó példa erre a Volkswagen Passat 1.9 PDTDI, melynek van 100 lóerős és 150 lóerős változata is, a motor viszont ugyanaz a típus mindkét fajtában, "csak" az elektronika különböző!  

Ennek a fojtásnak a mértékét is csökkentheted a tuning boxszal!

Biztos vagyok benne, hogy ez első hallásra egy kicsit nehezen megfogható, ezért nézzünk egy gyakorlati példát a beszereléssel.

A tuning boxoknál sem a beszereléséhez, sem pedig az eltávolításhoz nincs szükség szakemberre, mivel a víz és páramentes dobozba rögzített elektronikát csak egyszerűen egyetlen egy gyári csatlakozóra kell csatlakoztatni. A csomagban mellékelt fotók és leírás alapján bárki könnyedén megtalálja a szükséges csatlakozót a motortérben.

Kollégánk egy Opel Vectra C-be szereli be a tuningboxszot:

 

A tuningbox egy külső eszköz, ami gyári csatlakozókon keresztül kerül beszerelésre a motortérbe. Például Common-rail dízel autóknál az úgynevezett közös nyomócsövön található szenzor csatlakozójára csatlakoztatható. Nem kell forrasztanunk a beszereléshez és NEM kell megbontani az autó méregdrága számítógépét. Termékeink mind külső egységek, tehát az autó elektronikájának megbontása nélkül beszerelhetőek és gyári csatlakozóval szereltek.

A tuningbox csak az üzemanyag ellátó rendszert veszi igénybe, csak a gázolaj befecskendezési idejét és mennyiségét változtatja, nem emel turbónyomást. Így elkerülve az esetleges motor károsodást!

Igen, tényleg ilyen egyszerű beépíteni az eszközt és rengeteg előnnyel jár, melyek többek között:

 Akár 30% azonnali teljesítménynövekedés
 Akár 20% azonnali fogyasztás csökkenés.
 Környezetvédelmi normák megtartása
 Gyári csatlakozón keresztül szerelhető, eltávolítás után nyoma sem marad.

Igen! Jól látod, egyszerre növekszik a teljesítmény és csökken a fogyasztás!

Ez annak köszönhető, hogy a tuningbox optimalizálja a motorban az égési folyamatokat. Ezáltal az autó nem erőlködik, a kívánt sebességet gyorsabban éri el. Magabiztosabban előzhetsz, nem kell mindig visszaváltanod.

Ugye milyen jól hangzik? Ezek után jogosan vetődhet fel benned a kérdés, hogy oké, de ez túl szép, hogy igaz legyen!

Pedig nem! Pontosan így működik!

Ezért nem kevesebb, mint 30 napot adunk Neked a tesztelésre! Rendeld meg, próbáld ki, ha úgy látod, hogy nem azt hozza, amire számítottál, küld vissza és azonnal visszautaljuk a vételárat!

A tuningbox a legjobb befektetés, ha sokat használod dízeles autódat!

Számolgassunk csak:

Havi 1500 km-t vezetsz, ez tuningbox nélkül kb. 24 000 Ft-odba kerül havonta, ha MOST beszerelsz egy tuningboxszot, akkor azonnal megkezdheted a spórolást! 4800 Ft-tal kell majd kevesebbet tankolnod, az eszközbe fektetett összeg alig 10 hónap alatt megtérül! Sőt, ha a jelenlegi üzemanyag árak ne adj isten tovább növekednének, akkor még gyorsabban!

És ez csak a fogyasztáscsökkenés! Ezen felül minden előnyét élvezheted a teljesítmény növekedésnek is!

Vigyázz! Hamisítják!

Mint minden jó dolgot, a tuning boxszot is hamisítják! Vigyázz ezekkel, és mindig csak megbízható forrásból szerezd be a boxot! Igaz ugyan, hogy néhány más helyen kapható dobozok olcsóbbak, de gondolj bele, hogy az autód motorjának az épségét kockáztatod! Ami sokkal többet ér, mint néhány ezer megspórolt forint! De ha szerencséd van, és a motort nem is károsítják, még mindig kicsi az esély arra, hogy olyan arányú javulást érhetsz el, mint a mi eredeti német tuningboxszainkkal!

A másik dolog:

A hamisított gyenge minőségű boxszok miatt, rengeteg szakmai oldalon találhatsz negatív véleményeket általánosságban a tuning boxszokról! Ezért NE dönts általános vélemények alapján, mert ők biztosan nem a mi német tuningboxszainkat tesztelték, hanem más gyenge minőségű dobozokat.

Ne várj tovább, válaszd ki saját tuningboxodat most az alábbi listából: