INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás a rendelési értéktől függetlenül!

Visszavásárlási garancia

30 napod van kipróbálni, ha nem vagy elégedett, visszavásároljuk teljes áron a tuning boxot

Garantált német minőség!

A tuning boxok a jól ismert német precizitással készülnek

Gázpedáltuning

Nálunk megtalálod a legjobb tuning készülékeket. Ne várj tovább, válasszd ki a Te autód típusát:

 

Szeretnéd az autódat felszerelni SPORT gombbal vagy ECO móddal? Akkor a gázpedál tuningot neked találták ki!

A gázpedáltuning a gázpedál karakterisztikáját változtatja meg, ezáltal szabályozható, hogy mennyire legyen sportosabb vagy üzemanyagbarát az autó. Ebben az autóban már a gázpedál elektromosan működik, azaz a gázpedálnál csak egy érzékelő érzékeli, hogy a gázpedált milyen erősen nyomjuk és ezt a jelet továbbítja a vezérlőegységnek. 

Mennyire nehéz beszerelni?

Egyáltalán nem, hiszen a gázpedál tuningot a gázpedál érzékelő és a vezérlőegység közé kell kötni. Gyári csatlakozóval van szerelve, szóval csak egyszerűen össze kell dugni a csatlakozókat.

Hogyan is működik?

A gázpedáltuning a gázpedál érzékelőtől megkapott jelet változtatja meg a mi beállításunktól függően és azt továbbítja a vezérlőegységnek. Amennyiben sportosabb kedvünkben vagyunk, csak állítsuk sport fokozatra, így a gázpedálunk érzékenyebb lesz, szóval nagyjából egy negyed gáznyomásra a pedál tuning fél gáznyomásni értéket továbbít a vezérlőegységnek. Sport fokozatban egy álom előzni, sokkal dinamikusabbnak érezzük a verdát. Sport üzemmódban kis gázpedálnyomásra is ugrik az autó. ECO módban pedig az ellenkezőjét tudjuk elérni, így jobban kell nyomni a pedált, hogy megmozduljon az autó, azaz nagyjából egy félig benyomott gázpedálra csak egy negyedet érzékel a vezérlő. Városban célszerű lehet az ECO üzemmódot használni, így spórolhatunk az üzemanyagon. 

Akkor ettől jobban fog menni az autóm?

Gyakorlatilag nem, de sport fokozatban úgy fogod érezni, mintha az autód kicserélték volna. Hidd el nagy élmény! ;) A pedáltuning nem avatkozik be a vezérlésbe, nem növel turbónyomást, nem változtatja meg a befecskendezést, nem ad több üzemanyagot stb... Csupán ugyanazt a funkciót tudja, mint a gyárilag autókba szerelt SPORT vagy ECO fokozat. A gázpedáltunig segítségével teljesen személyre szabható vezetési élményünk lehet! ;) Városban célszerű az ECO módot használni, külvárosban és autópályán a SPORT fokozatot, addig játszhatunk vele, amíg meg nem unjuk. :)

Válaszd ki az autód típusát a lenti lehetőségekből